Ken je dat, dat je graag iets wilt bijdragen aan de wereld? Je wilt iets unieks bijdragen, iets wat iemand anders nog nooit zo heeft gedaan. Je hebt wel een idee van ondernemen, echter je hebt er weinig kaas van gegeten hoe het nu precies voor jou kan werken. Misschien voel je je onzeker hoe iets voor je zelf te beginnen terwijl je een uitkering hebt of je (nog) ergens in loondienst werkt of hoe om te gaan met de ingewikkelde corona-maatregelen. Wel nu. Jidwik is er van overtuigd dat je handelen vanuit je passie helemaal niet zo moeilijk is als je misschien denkt. Je hoeft helemaal niet moeilijk te doen met de belastingdienst of de Kamer van Koophandel of je uitkeringsinstantie of je huidige werkgever. Je kunt gewoon beginnen! Jidwik, in de mens van Iris, steunt graag mensen om werk te maken van je passie of je missie hier op onze prachtige Aarde. En je hoeft niets van je idealen te laten varen. Je kunt er geld mee gaan verdienen maar dat hoeft helemaal niet. Ja zeggen tegen doen wat je kunt, je verantwoordelijkheid nemen voor jouw unieke taak draagt een beloning in zichzelf mee. Je zult gaan ervaren dat je energie krijgt van het volgen van je eigen hart en trouw te blijven aan je eigen idealen. Als je er geld mee wilt gaan verdienen kan je steun ik je graag hoe zo goed mogelijk om te gaan met het systeem van sociale zekerheid zoals we dat in de Nederland kennen, zoals uitkering, belastingdienst etc.

De Bevrijdingsdienst is er voor iedereen die weet dat er meer is tussen Hemel en Aarde en vooral voor de mensen die met dit weten hun eigen unieke werk willen gaan neerzetten. In het gangbare denken wordt er steeds gesproken over  ondernemen als je voor jezelf werkt. Maar wat zeg  je dan eigenlijk te doen? Je neemt van onderen? Dat is gek! Dat is toch helemaal niet de bedoeling? Het is toch veel leuker om van boven te geven? Daarom praten we bij de Bevrijdingsdienst liever over Bovengevers. En waar bovengevers zijn, zijn er ook bovengevingen.

De Bevrijdingsdienst is ontstaan op het moment dat begin 2021 de avondklok werd ingevoerd. Het is mijn eigen-wijze ant-woord op de belastingdienst waar we al jaren van mee krijgen hoe mensen er van in de problemen komen. De Bevrijdingsdienst bevrijdt mensen uit het belastende systeem waar we in zitten. Het invoeren van de avondklok was voor mij de druppel die mijn inzichten vanuit oneindige mogelijkheden deed overlopen. Ik vond het zo erg om mensen zo hun vrijheid in te moeten laten perken dat ik bij het bestuderen van uitzonderingen van de avondklok regels een enorme ruimte van mogelijkheden vond. Bekijk hier de video voor de oorspronkelijke gedachte van de Bevrijdingsdienst ten tijde van de avondklokperiode. De gedachte mensen te helpen in hun kracht in plaats van eruit te halen is steeds blijven bestaan. Het kan prima werken ook zonder avondklok!

Op deze pagina vind je ervaringsverhalen van mensen die met hulp van De Bevrijdingsdienst support ontvangen voor het opzetten van hun eigen Boven-geving of misschien zelf door gaan groeien naar het zelf-standig werk-gever worden in de nieuwe wereld.

Zo is er Adelien LichtStrijder voor recht op gezondheid in sociale huurwoningen, om precies te zijn als ze verduurzaamd worden.
Er is Vincent de Onoverwinnelijke, die precies weet wat psychoses zijn en hoe je daar perfect mee om kunt gaan
En Vincent Tovenaar, wil zijn werk maken van zijn gave om met zijn handen te kunnen helen.

De bevrijdingsdienst is het antwoord op Jidwik’s droom mensen hun vrijheid én hun bovengevingskracht terug te geven!